dimecres, 10 d’octubre del 2018

El germà de La Salle-Reus Lluís Lázaro

Ha traspassat el germà de La Salle-Reus Lluís Lázaro, un gran ésser humà, prudent, dialogant, convincent, mediador. Sempre s’oferia per la pau, i tinc gravat a la ment, allò que deia sovint… ”Vols que digui una paraula?”, una paraula de pau, d’apropament, d’amor.

Durant la nostra estança a La Salle-Reus, vam congeniar molt, ell era la meva referència, el sentit a moltes coses, l’ordre i el respecte a tot allò que la fe ens deixava clar. Fèiem la vigilància del pati, vull dir dels nens que es quedaven al menjador, i ens ho passàvem pipa fent de ministres d’assumptes complicats, i aplicant una justa justícia a tots plegats.

Vam dinar junts molts anys i, no sé ben bé perquè, jo era al cap de la taula, deia que així podia veure millor a tots els companys... a un costat tenia al germà Lluís i a l’altre al germà Polo, i us ben asseguro que mai havia vist una persona tan capaç per fer fàcil la convivència. Podría contar moltes anècdotes, on totes ens parlarien de bondat i seny, però no és el moment.

Des del cel on ja ets, mai deixis de mirar-nos amb ulls d’amor, com sempre. Una emocionada abraçada germà Lluís... Gràcies per tantes coses!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada