diumenge, 14 de setembre del 2014

Som al Delta

Qui és bo per a rondar, ha de ser bo per matinar, diem per aquí... però no és el nostre cas i en diumenge encara menys. Molt bé el tomb per Sant Jaume d'anit, bon soparet prop del riu i el pont Lo Passador. Mentre, el Real Madrid perdia amb l'Atlétic i acabava d'enllustrar les garlandes de la nit. Avui, és possible que dinem al Restaurant Gràcia, que fa temps que no hi anem i, a més, crec que el Pere no hi ha estat mai. Fan com cal les nostres coses: xapadillos, anguila en suc, cuixes de granota, canyuts, musclos...

Després, o abans, vull anar a observar una de les coses que més m'agrada en aquest temps en que se sega l'arròs, i no és res més que veure la segadora en acció i veure l'enrenou d'aus de tota mena que li van seguint la trajectòria per menjar-se els peixets i altres animalons que va aixecant al seu pas. És un bon espectacle, sobretot si t'ho mires amb uns bons prismàtics: ànecs, polles d'aigua, fotges, martinets, esplugabous, bernats i tota mena de gavines.

Després, cap al tard, marxem a Tarragona, ja que la Teresa demà treballa, comencen els nens i ho fan a jornada completa. Comença el curs escolar... per a mi, sempre era una data on es racionalitzaven moltes coses i es posaven a punt els bons propòsits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada