dissabte, 14 de desembre del 2013

Cap de setmana

Som a casa, en pau i bé. Anit vam anar a la presentació d'un llibre que, sobre la història de Gandesa, ha escrit l'Anton Monner i Estopinyà, tot un personatge, cordial i entranyable, que es va emocionar durant l'acte, tot i mostrar unes paraules de presentació i agraïment d'autèntic mestre. A la sortida, vam passar pel Tiberi i vam sopar una mica de cuina catalana. Després, tot i el fred que feia, vam baixar caminant fins a casa.

Avui pensem anar a veure un supermercat nou que ha inaugurat aquí al costat de casa i que, si està en preus raonables, podem anar caminant y, en cas de necessitar fer-ho en cotxe, també tenen un bon aparcament. No sé ben bé què dinarem, però ahir vam comprar un pollastre de corral que ofereix mil solucions i la Teresa, com sempre, trobarà la més adient. Els joves no vindran. La Teresa acabarà d'enllestir les notes i jo l'animaré perquè ja fa un parell d'anys que no en faig (quin descans!!).

Total que serà un cap de setmana tranquil i a casa, en pau, amb Barça i Teresa. Crec que hi ha un Barça - Villarreal que pot estar força bé ja que aquests darrers solen fer també molt bon futbol. L'Espanyol juga demà diumenge, a les dotze del migdia, el Madrid a Pamplona... i a mi què?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada