dilluns, 7 de gener del 2013

Esports, casa i refredat...

Són tres quarts de deu. Ens ha despertat un tècnic que venia a fer una revisió del gas, tal com estava previst... encara que no ho recordàvem. Bé, ja està feta i sempre estàs més tranquil. El refredat continua el seu curs de malestar general, però potser començo a arrancar una mica... de totes maneres, potser deixarem per dimecres la collida de taronges al Delta i així estaré més recuperat.

La jornada esportiva del cap de setmana ha anat prou bé. El Barça va golejar a l'Espanyol (4-0) amb gols de Xavi, Pedro que en va fer dos i Messi, de penal. Pedro encara en va fer dos més, però li van anul•lar per fora de joc, un d'ells inexistent. Aquest noi canari s'ho mereix tot perquè es deixa la pell en cada partit... per mi és el més generós de tots, encara que tots ho són, vull dir amb l'entrega i l'esforç total. L'Atlètic de Madrid només va empatar (1-1) amb el Mallorca i ja és a onze punts del Barça. A més, veus jugar a uns i altres i els blaugranes mengen a part, juguen un altre futbol, són únics, irrepetibles, extraordinaris... Cal gaudir-ho ja que serà molt difícil que puguin tornar a sortir i s'ajuntin en un mateix equip jugadors com Xavi, Iniesta, Busquets, Messi, Pedro, Piqué, Puyol... El Barça B va guanyar a Vila-real (1-3) aconseguint una victòria de prestigi i amb filosofia barça. Victòria, també en futbol sala, ajustada (4-3), tot i anat guanyant 4-0 sobre el Galdar canari. Empat (2-2) en hoquei damunt patins a la pista gallega, cosa que fa que encara vagin primers... els gallecs, clar. Pallissa en bàsquet, doblant i fent gairebé cent punts al Laguna Aro i fer oblidar l'última derrota a Europa. En handbol tenim la major part de jugadors a les seves respectives seleccions nacionals i fent el millor paper, com sempre. Espanya prepara el mundial, que tindrà lloc a casa seva, apallissant els adversaris com ha fet darrerament amb Xile o Brasil. Valero Ribera diu que es pot guanyar el mundial si tot va segons les seves previsions... El Madrid va guanyar (4-3) a la Real Societat de Sant Sebastià, tot i jugar amb deu la major part del partit. Continua el xou del portugués, que ha tornat a deixar Casillas a la banqueta i es baralla amb tothom, diria que sobretot amb sí mateix. Mentre al Madrid hi hagi el senyor Florentino i Mou d'entrenador, aquest equip serà tan pobre que només tindrà diners. És la meva opinió, evidentment, i jo sóc culé, és clar...

No sé si baixar a fer el talladet o esperar a la Teresa. Millor baixo i que la senyora descansi al seu aire, ja que demà a primera hora haurà de ser a l'escola. Demà tornarem a fer dieta de planxa i verdura, ens convé perquè ens hem passat tres pobles... no és tan difícil!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada