dijous, 19 de desembre del 2013

Arròs Molí de Rafelet

El diumenge dia 13, en obrir el Diari de Tarragona... oh, sorpresa!!, m'impacta una imatge del meu avi Rafel Margalef Torta, també del seu fill i padrí meu, Rafel Margalef Bertomeu, i, com no, dels hereus i continuadors de l'empresa familiar, els seus fills Rafel i Teresa Margalef Llauradó. Per cert, jo sóc padrí del germà gran, enginyer ell, que juntament amb la seva germana són les ànimes en la continuació d'allò que era la vida i la il•lusió del seu pare. Arròs del Molí de Rafelet, no caldria dir res més, però si que parlem d'un molí artesà de 1935 i que és l'únic de fusta i pedra, no només del Delta sinó de Catalunya i Espanya.

Si parlem de l'arròs del Molí de Rafelet, hem de dir que no porta conservants, ni colorants, ni abrillantadors que siguin cap obstacle per alterar la seva frescor i naturalitat que manté palesa en tota la producció. Sembla que els germans s'han activat i són constants. La seva capacitat i bondat fan que tot plegat tingui cara de bona pinta i els seus productes ja són reconeguts amb una certa terminologia ecològica, si més no, en tot allò que es fa al molí. La darrera novetat és la recerca d'un arròs ric en midó amb la idea de col•laborar en l'elaboració d'un sake de molta qualitat que es distribuiria per les nostres contrades i també una mica al Japó. Ànim sempre, nois, us convido a no defallir i a fer de la marca Molí de Rafelet un èxit...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada