dilluns, 6 de gener del 2014

Un tastet de primavera

És el dia de Reis i l'hem passat a Barcelona amb el Pere que, per raons de feina, ja ha acabat les mini-vacances. Ha estat tot molt bé, un encert. En arribar hem fet un talladet i ens hem apropat, caminant, a la Plaça d'Espanya per veure la zona de les Fonts de Montjuïc i del Museu Nacional d'Art de Catalunya. Les vistes, molt maques, la pujada, amb escales mecàniques, assequible, el temps, uns 17º, com per a recrear-te en la contemplació del paisatge sense problemes.

La Teresa, quan baixàvem xafardejant arreu i amb les jaquetes lligades per les mànigues a la cintura, ha dit: "Sembla que tinguem un tastet de primavera". Ha estat un esclat de la llum de l'ànima per pintar la tarda d'un blau acollidor... tot i que ella és de ciències i maquinetes variades, també se li escapa, algun cop, el dolç de les seves expressions. Hem dinat al Txalaparta, un restaurant basc de molt bona pinta i qualitat en viandes pròpies d'aquest indret: lluç, bacallà i totes aquestes mitjanes i costelles immenses, de gran qualitat i sabor. Amb les postres i el cafè hem promès fer bondat amb el menjar, activar l'exercici, recuperar l'aigua, la verdura i la fruita... amén. Ha estat un bon dia de Reis. Hem fet bé d'anar...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada