dimarts, 15 d’abril del 2014

Vacances de pis i Delta

Ahir vam anar a fer un tomb per Tarragona i vam poder visitar la Catedral, que estava oberta. Feien una celebració pròpia del dilluns Sant relacionada amb els olis, no menys sants, que després s'utilitzen en diferents menesters. Hi havia molts mossens, alguns dels quals eren homenatjats per tants anys de dedicació al seu ministeri. El cas és que la vam recórrer amb tota tranquil•litat i, fins i tot, vam poder sortir al Claustre i vam fer-ne fotos força interessants.

Vam fer un bon reportatge d'algunes parts de Tarragona, amb fotos de la muralla, alguna de la Rambla, el Moll de Costa al Serrallo, i qualsevol cantonada que ens sonava a romana. Volíem dinar per la part alta, on hi ha bones taules, però de mica en mica vam anar baixant fent fotos i xerrant i trobant algun possible dinador, com El Tiberi, tancats per festa setmanal, així que vam acabar dinant a l'Arrosseria on, evidentment, en dilluns no tenien el millor dia precisament.

Dijous vindrà el meu fill, el nostre, i anirem al Delta i farem mones, faran, i serà tot un plaer reviure pares, sogres, avis, poble, infantesa, parla, sabor de parla i terra... Mentre, demà potser ens regalem un Ca l'Amadeu, a Vilanova d'Escornalbou... us ho recomano!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada