dissabte, 26 d’abril del 2014

Hi ha de tot a la vinya...

És dissabte i, un cop més, no s'ha pogut dormir. Els veïns sembla que s'hagin posat d'acord i fan obres en cap de setmana. Sabeu... aquell picar de martell, monòton i reiteratiu, que sembla foradar-te el cap i que dura i dura fins que t'has d'aixecar, i això que avui no hi són els néts del veí de dalt... perdó, acaben d'arribar. La sensació és com si hi hagués un ramat de cabres corrent per damunt del parquet. L'estrella és una nena que agafa les sabates de tacó de l'àvia i es passeja fent curses pel passadís davant la riallada sonora de l'avi, que també arriba altament desagradable... La Teresa i jo ens plantejarem seriosament d'anar a passar els caps de setmana a Deltebre, si més no alguns.

Bé, però com a la vinya hi ha d'haver de tot, ahir va començar el "Tarragona dtapes" i el "Tarraco tapes", que aquest any sembla que hi ha com a dos bàndols. Els companys i jo ja hem provat la que fan a La Xarxa: timbal de bacallà, muntat amb allioli safranat, patates i gules saltejades. Es titula "Erupció marinera" i està deliciosa... a més, va acompanyada d'un blanc de la terra, afruitat i amb fons d'agulla, que resulta prou apropiat, tot i que jo sóc més aviat de negres, fins i tot per al peix. És un dissabte amb sol, el vent ha amainat bastant... potser una mica de passeig per veure el mar de prop... i oblidar cabres i martells. Tot sigui per la convivència pacífica!

2 comentaris:

  1. Sé el que és tenir un veí a qui li agraden les obres. Fa vint-i-cinc anys que en pateixo un. Una casa a Deltebre pot ser una gran vàlvula d'escapament i si esteu lliures d'obligacions, qui us ho pot impedir? A veure si avui tinc sort i es publica el comentari.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs... aquesta vegada sí!! Era qüestió de permisos... Gràcies maca!

      Elimina