dilluns, 10 de febrer del 2014

Esmorzar

Aquest darrer divendres era el primer del mes de febrer, i els primers divendres de cada mes, els amics de les bicis i les caminades, dels vins i de les roses, amb tots els drets per a les crítiques autoritzades i amb una mica de malícia, doncs... tenim una cita de relax i plaer per gaudir del bon rotllo, l'amistat, un bon vinet, una mica de peix, un "carajillet" de Magno, un xarrupet d'herbes... dos, l'altre blanc, més sec...i, després, una petita caminada per pair i... cap a casa.

L'esmorzar anterior havia estat al Delta, on els meus companys s'ho van passar pipa ja que, com dic sempre, aquells terrenys són, si més no, diferents a tot allò que la majoria estan acostumats. Si tenim salut, hi tornarem quan estigui tot verd, com una catifa immensa d'esperança, o tot groc com l'or del gra d'arròs madur... Qui coneix el Delta, l'estima, i els meus companys tenen bon gust i una gran capacitat d'estimar. Tornarem. L'amistat i la noblesa tenen matisos que magnifiquen les conductes... l'educació, el tacte i el respecte posen la resta per a què l¡'harmonia sigui gairebé perfecta.

Aquest cop hem estat a La Xarxa i, com sempre, molt bé, bon tracte, tot a punt, tot fresc, tot ben presentat. Ens fan sentir a gust i bé. Aquesta vegada manava l'Antonio, la propera el Fernando i jo la següent, un cop al mes i mentre... algun vinet i moltes passes i pedalades, sempre com si fóssim al banc del si no fos...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada