dilluns, 17 de febrer del 2014

Coses del dia a dia...

Les orquídies del groc i morat tenen dos flors espectaculars i vuit o deu en branca tendra en espera d'esclat explosiu. L'altra, la més perenne, la que perviu constant i immutable, té el brot agressiu, prometedor, per a un esclat no menys espectacular. Són flors de color fúcsia viu, i es caracteritzen per la seva llarga durada.

Ha estat un dilluns sense marxa. La Teresa segueix de baixa i ha anar a ensinistrar la seva substituta. L'ha posat al corrent d'allò que fan a classe, tot i que l'Administració va fatal de funcionament i ha arribat avui a l'escola, catorze dies després de presentar la baixa. Penós! El nen que és el subjecte vital és el darrer en ésser atès com cal, i a la Teresa per estar de baixa, altament justificada, aquest mes li descomptaran al voltant de vuit-cents euros. Inexplicable! Bé, amb aquests polítics, sí.

Avui no he caminat gaire, només un tomb per arribar a La Xarxa, per fer un taquet de truita d'espàrrecs i un vinet. Fernando no ha trigat a arribar. L'Antonio, que és el més ferm, no ha comparegut. Demà, sense excusa, marxa total. Tenim mono de bici, però cal millor temps. Coses del dia a dia, bons dies a la carta...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada