divendres, 28 de febrer del 2014

Cap a Girona

Amb el somriure fresc i l'esperit jove de cama enlaire, ens hem llevat i cap al Kuga, que ens esperava content i a punt, amb la revisió i una bona rentada de cara recent. Tots plegats, ens hem arribat al Carrefour on hem posat benzina i hem esmorzat una mica. I cap a Girona, bé, primer fins a Lloret de Mar, una espècie de Salou però amb el seu encant particular. Hem fet un tomb pels interior, destacant un edifici d'art modernista català contemporani, ja del segle XX, a qui li hem fet algunes fotos.

Després de mirar algunes opcions, hem dinat al restaurant Can Tarradas on, tot i ser a la costa, ens ha vingut de gust una graellada de carn, a compartir, i uns entrants de pernil i formatge. Ha estat bé... s'havia fet tard, teníem gana, hi havia un Enate del Somontano i, ja se sap, aquests manyets, a més de simpàtics, també fan bon vi.

De Lloret a Girona hi ha uns quaranta minuts, sense problemes. El GPS és un savi i la Teresa el seu profeta... així que ja som a l'hotel URH**** de Girona. Té cara de bona pinta, modern, gran d'espai, amb bon escriptori per a dos, amb endolls suficients, wifi a l'habitació, etc. Tenim cobert també l'esmorzar, per allò de sortir ja lliure per tombar i, si ens convé, té restaurant, La Sargantana, que sembla estar a l'alçada d'aquest bon invent. Demà anirem a veure alguns pobles de la costa i diumenge ens dedicarem a veure la part antiga de Girona: muralles, catedral, call jueu...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada