dimarts, 2 de setembre del 2014

Avui sí!

La reconciliació ha estat òptima, la bici, la meva impala particular, m'ha alleugerat el meu esforç, fent cas, precís i a punt, als canvis de marxa i fre, i amb els aires a gust, fent un desplaçament fàcil i divertit... I per allí estaven tots ells i elles, amb cara de vacances perdudes... vull dir acabades del tot, amb la rapidesa que les caracteritza.

La jove misteriosa d'edat indefinida, però la cua de cavall alta i rosa fa que la meva mirada voluntària miri la resta del cos sense problemes. Sí, camina bé, com cal, "comme ça"... com la russa dels patins, impressionant, sembla que ha guanyat massa muscular, però amb genial distribució artística.

Moment de parada al Far de la Banya, on amics i coneguts de camp i platja, ens hem explicat les primeres batalletes... ja hi haurà temps per mesurar a veure qui la diu més grossa... En política, els rucs van a pitjor, i al Real Madrid li posen els reis sense ser dia sis... de gener. La cosa pinta bé, el president blanc només té cèntims i l'entrenador és un acòlit. Mentre, els jubilats aviat començarem a arreglar el món. El riure va a tandes...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada