diumenge, 2 de març del 2014

Girona: part vella

Hem esmorzat a l'hotel, molt bé per cert, i hem anat caminant fins al Pont de Pedra, on hem agafat el tren turístic que ena ha portat pels llocs més significatius de la ciutat. El tomb ha durat uns quaranta-cinc minuts i, després, hem anat pel nostre compte, per fer algunes fotos i recrear-nos en la contemplació, especialment de la part vella: Basílica de sant Feliu, per fora i per dins (avui sense pagar), Església de Sant Lluc, Banys Àrabs, Catedral de Girona (també amb entrada gratuïta) de gran bellesa artística i espiritual i on hem fet moltes fotos, Convent de Sant Domènec, Universitat de Girona, Museu d'història de Girona...

Bé, més o menys... abans, el trenet amb rodes de goma ens ha portat per l'estació del ferrocarril que, per cert, els trens travessen Girona per una via alçada sobre la ciutat, que la deixa lliure per al passeig i la circulació. Destaquen, també, la plaça de la Independència, la Rambla de la Llibertat, l'edifici de correus, l'Ajuntament, el Teatre Municipal i molts altres edificis emblemàtics.

Hem dinat gairebé a les tres de la tarda, i ho hem fet a base d'unes tapetes i una cerveseta, prou bé, de sobres. Després hem anat cap a l'hotel, on la Teresa s'ha estirat una mica i jo estic veient els Madrid a l'ordinador, per veure si poden perdre tots dos, però com això no pot ser, almenys a veure si perd el Real. Després anirem a un bar a veure el Barça... Demà, més pobles, de camí ja a Barcelona, on volem dinar amb el Pere i la Mar. Tot a l'oli!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada