diumenge, 2 de setembre del 2012

Sant tornem-hi!

I de sobte et trobes que ja és dia de despertador matiner, dutxa actualitzant, un assaig de somriures acompanyant al sant tornem-hi. I agafem la roba que dissimula algun quilet de més, o la que ressalta que tenim menys greixos per la bondat que hem fet, tot i la calor. I et trobes al cotxe pels trajectes que faria gairebé amb el pilot automàtic. Has tingut cura de no fer tard el primer dia, i tens la targeta del pàrquing a punt... i potser temps per anar a fer un primer cafè a la fleca Flaqué, allà al bar dels xinesos o, fins i tot, a la sala repòs dels professors, amb butaques, no sé de quin segle, però amb puntes blanques fetes a mà, d'aquelles que guarnien els punys de les camises d'alt bressol.

Braços oberts, dia de l'estimada majoritàriament sincera, sana, acollidora... I parlem de la família i els nens, vull dir els fills, i de què, en un principi, encara tenim un morenet de sol... i en poca estona apareixerà la crisi i les retallades d'ensenyament, i ens mesuraran les fotocòpies i el guix, i potser no podrem fer desdoblaments... però tot això anirà sortint i s'anirà solucionant, o no, en lo possible. Avui és dia de trobada i ens fem confiança i ens donem les mans per agafar força en el gran viatge del curs.

He enviat un correu a La Salle en ple: Bon inici de curs!! Gaudiu de la convivència i feu-la fàcil. Estimeu-vos, sobretot als nens. Una abraçada...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada