dilluns, 18 de juny del 2012

Observant

Ha estat un cap de setmana de casa i mare i Pere i Teresa, tot. La plaça Domènech Batet i Mestres està amb tot el seu esplendor primaveral, Els arbres han florit... unes flors amb forma de campaneta lila... fan patxoca, i taquen el terra i el deixen lliscós.

L'escola del Serrallo ja dóna els trets finals. Avui tenen instal·lat al pati un impressionant inflable on la canalla s'ho passa d'allò més bé... a més, hi ha un circuit amb cotxets de pedals que fan la delícia dels més petits. No manca la música ni la cridòria... fan, sobretot, soroll d'escola al pati, i què millor música que aquesta!

Al pavelló han fet un concurs de balls de saló. Ha durat tot el dia, i s'ha vist circulació de gent atrafegada, algun autocar, pares i mares amb bons vestits per a la dansa, fins i tot nervis previs i alguna cursa d'aquells que mai van d'hora bona.

Més enllà, el Serrallo, acollidor com sempre, ara més que mai, amb totes les taules del món parades de forma atractiva, mirant al mar, protegides del sol, amb tots els braços oberts i apunt del cop de pala que serà menys sentit per la qualitat del peix i del servei.

La piscina municipal de la part baixa també a ple rendiment, amb el gimnàs atapeït de músculs treballats i nenes maques, fins i tot a la tarda, fan aeròbic, ballen al compàs de la música i fan braços de peses i cames de cintes... i es banyen i neden... i hi ha, també, multicridòria... d'estiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada