dimecres, 15 d’agost del 2012

No tenim cangur


Són dies molt assenyalats i la gent pastura família, i algunes cases romanen soles i tancades perquè d’altres estiguin plenes de menjars i joies i compliments. De vegades no tenim cangur i per pocs dies no cal activar el pla B, que seria trucar a una professional que ja vam utilitzar per poder anar al casament de Titi-titi, que per cert encara no l’he vista però sé que estan d’allò més bé. Són les sis de la tarda, si ve algú, anirem a prendre alguna cosa al bar Nicanor, sens dubte el millor i de més qualitat del poble.

Mentre, la Teresa és a l’habitació amb l’aire condicionat i una mica empipada per la lentitud en què es connecta a Internet. Jo sóc al menjador, també amb l’aire a 25º, mirant la TV (Bones) i amb el Parlem de... prop perquè sempre recordo coses. No diria allò de què qualsevol temps passat va ser millor, però érem més família que vivíem junts aquí, amb cases arrenglerades, i sortíem a la fresca i omplíem el carrer i el ruixàvem perquè estigués fresc... hi havia una interrelació, una preocupació per la convivència.

De mica en mica, anem seguint el camí, que no sempre és el mateix... Ara, a la fresca només som tres o quatre, al setembre menys, amb sort, farem un arròs i ens veurem la majoria... no som gaires.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada