Bé, estem fent una mica de bondat, allò de fer malbé un bon cafè amb una sacarina, amanides variades, on predomina el color verd, i planxa de carn menys greixosa i peix, que encara que sigui blau, té bon colesterol… Intentem reduir la pasta i sobretot l'arròs, que és la nostra debilitat, potser un dia a la setmana, el diumenge, per exemple, pot ser un bon dia perquè la Teresa faci alguna genialitat amb l'arròs. No mengem pastes ni pastissos i intentem evitar els sucres i els salats excessius. Bé, intentem fer una mica de bondat, ja tenim una edat que ens cal cuidar...
dijous, 17 de novembre del 2022
Tenim una edat
Bé, estem fent una mica de bondat, allò de fer malbé un bon cafè amb una sacarina, amanides variades, on predomina el color verd, i planxa de carn menys greixosa i peix, que encara que sigui blau, té bon colesterol… Intentem reduir la pasta i sobretot l'arròs, que és la nostra debilitat, potser un dia a la setmana, el diumenge, per exemple, pot ser un bon dia perquè la Teresa faci alguna genialitat amb l'arròs. No mengem pastes ni pastissos i intentem evitar els sucres i els salats excessius. Bé, intentem fer una mica de bondat, ja tenim una edat que ens cal cuidar...
Etiquetes de comentaris:
dieta,
menjar,
pensaments,
persones
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada