Un Ferran Adrià (ous ferrats amb patates fregides), sardines de casc amb tomàquet fregit, calamars a la planxa, popets amb ceba, tonyina, ventresca a la planxa, seitó fregit amb farina de cigrons, pernil de gla amb pa de vidre amb tomàquet, musclos del Delta de l'Ebre al vapor, un suquet d'anguiles de pantena, xapadillos d'anguila a la brasa amb allioli, "callos" de vedella, una mica picants, sense passar-se, cargols de la boqueta roja en ceba i tomàquet, llissal de Buda, de la Tancada o de l'Encanyissada a la brasa i allioli, amanida de tomàquet, ceba, pebrot verd i una llauna de tonyina o bacallà, un suquet d'angules o d'ortigues de mar, rovellons a la planxa i un pam de llonganissa… Un vi català i a gaudir de la vida, que són quatre dies mal comptats… Sense passar-se!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada