diumenge, 1 de juliol del 2012

Juliol

Setè mes de l'any, amb trenta-un dies, plens de sol i calor. Estiu, vacances de pis i Delta. Pobles petits de muntanya i plana i costa. Pobles de brasa i vi... negre. Descans, més aviat canvi d'activitats. Uns dies de dormir la son acumulada i la cama enlaire, res de "panxing" de butaca i balancí. Hora d'anar a veure els avis, temps de platja i família i cultura. Aquell llibre que volia llegir, aquella pel·lícula, aquell teatre musical que tant em ve de gust.

Demà no sonarà el despertador, no el connectarem, i tot ajudarà a la serenor de l'ànima i a la relaxació del cap. Potser tindrem aquells minuts de glòria, surant entre escumes blanques, amb aromes de menta del riu... Ebre. La felicitat té nom de mare i Teresa i un pensament de Pere i Mar... i tots els entranyables que ens acaronen l'existència. No tocarà el timbre, no hi haurà cap estridència, ni cursa, ni filera... Això sí, sempre un record emocionat a les carones plenes de futur, mirades netes, tendres...

Vacances de sol i ombra. Pineda de morera i pi. Francolí sec. Gaià eixut. Moment cervesa,alguna, i algun refresc... sempre zero, sempre light. Pantaló curt i sandàlies i polo i banyador, i protector de sol. Passeig de gambes roges estrangeres, cremades. Paraigües sense ploure, més cervesa, xafogó, aire condicionat, raspera, refredat d'estiu, reparació, més descans... Bon estiu... una abraçada natural!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada