Restaurant La Montoliva... un lloc adient on es proclamen totes les virtuts de la gastronomia catalana. Aquell pa de pagès lleugerament torrat, fregat amb all i amb oli verge d’oliva Arbequina, aquell vi de proximitat que conviu amb trot d’acords amb les viandes naturals de la zona. Cargols a la catalana... un ja s’emociona quan qualsevol cosa és a la catalana, però aquests cargols són una emoció en sí, són de casa, són d’autor, són una creació de l’art culinari, marca de la casa en exclusiva. No cal comentar el tracte, l’espai, l’indret, l’atenció i la consideració, la qual cosa fa que sempre en parlis bé arreu on vas, i que et gravis en un lloc preferent, una data de tornada. Sempre hi ha algunes postres que s’ha inventat l’artista de torn i, com no, un cafè del bo i un xarrupet d’herbes, per acabar de fer el plaer intens. Recomano la naturalitat i el bon fer d’aquesta bona gent. Cuina Catalana de debò…
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada