dimecres, 7 de maig del 2014

Hem anat de tapes

Van venir el meu fill Pere i la seva companya, és a dir, va venir el bo i millor de la nostra existència y vam anar de tapes. Èxit total i en un espai reduït i no massa ple de gent, per on et podies moure amb una certa comoditat. Vam començar per La Xarxa, "Erupció marinera": timbal de bacallà muntat amb allioli safranat, patates i anguletes saltejades. La segona al Balandra, "Amburguesa DO Serrallo": confit de cansalada amb calçot, fideus de calamar sobre escarola i romesco. La tercera a Cal Joan, "Bressol de lluç": suprema de lluç amb salsa d'escamarlans. La quarta a l'Arrosseria, "Amb un ou": ou d'arròs farcit amb arrebossat de sèsam i rovell de gambes. La cinquena al Xaloc, "Llanqueta al sisale": niu de carxofa confitada amb llanqueta al oli de tòfona. La darrera al Raffa Gelatti, "Porca misèria": gelat de mandarina amb gingebre, mascarpone i figues, xocolata negra i taronja. Les tapes, acompanyades d'un vinet blanc de Bràfim i, aquesta última, per un xarrupet de "mojito" prou agradable. Hem estat bé i, a més, hem fet el recorregut a peu, des de casa, amb una brisa agradable i el mar a tocar. Un cop a casa, després de pair i de la conversa del descans... pastís i cava d'aniversari, allò del bufar i les fotos de rigor, per a la posteritat. Hem anat de tapes amb la Teresa i els joves. Es pot demanar res millor... diria que no!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada