diumenge, 18 de novembre del 2012

Cap de setmana esportiu

Com estava previst, Barça i Madrid han guanyat els respectius partits, contra el Saragossa (3-1) i l'Atlètic de Bilbao (5-1), sense massa problemes i amb un Messi i un Benzemà espectaculars. Brasil ha guanyat a Espanya (3-2) la final del campionat del món de futbol sala... són realment molt bons, tècnicament perfectes i, avui, amb Falcao i un Ari sensacionals. L'Espanyol, molt maltractat pels àrbitres, ha perdut a València (2-1) per un penal totalment injust i després de fer mèrits suficients per no sortir derrotat. L'entrenador deia, i jo hi estic d'acord tot i no ser d'aquest equip, que el club hauria de fer una protesta oficial i mostrar amb vídeos totes les errades que contínuament els perjudiquen darrerament.

El Girona va guanyar a Lugo i s'ha col·locat en primer lloc de la classificació de segona divisió, té un bon equip i ara estan més animats que mai perquè fa vuit partits que no perden. Diferent trajectòria té el Nàstic que, tot i ser a segona B, no aixeca cap, encara que darrerament ha guanyat dos cops al Reus, que va una mica millor i totalment fora de les zones de perill. Curiosament, La Cava i Jesús i Maria van primer i segon del seu grup de categoria Regional, la qual cosa fa creure en una renaixença de l'esperit combatiu i afecció de les meves estimades Terres de l'Ebre.

En tennis, Stepanek i Nico Almagro estan jugant el punt definitiu que val la Copa Davis. De moment, va un set per sota però encara hi ha partit. Ciència pura i veterania  (té trenta-quatre anys) contra joventut i força, veurem què passa... Nico acaba de perdre el segon set, la cosa pinta malament, el rival, tot i l'edat, no afluixa i fa valer la seva experiència i serenor en les situacions clau. Nicola Pilic està actiu, veu prop la victòria, serà tot un esdeveniment apoteòsic per al seu país (Txèquia). Ja està, hem perdut la Copa Davis. Enhorabona al guanyador!!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada