Erasme de Rotterdam parlava de l'Elogi de la Bogeria, jo elogio a la meva cunyada, i no penseu que estic boig… ella ha fet un sopar natural, a la brasa, que ha estat tot un esdeveniment. I perdoneu que insisteixi, torno a parlar de les carxofes, me n’he menjat dues, les millors de la temporada, al punt de sal i oli i amb la cocció adequada. La Teresa les ha netejades una mica de les fulles exteriors i he anat assaborint fulla a fulla, després de la seva col·locació sobre una llesca de pa perquè vagi absorbint l'oli, finalment et menges el cor d'un mos amb el pa. És un luxe poder gaudir de l'art de la meva cunyada…
dilluns, 3 de gener del 2022
L'art de la meva cunyada
Erasme de Rotterdam parlava de l'Elogi de la Bogeria, jo elogio a la meva cunyada, i no penseu que estic boig… ella ha fet un sopar natural, a la brasa, que ha estat tot un esdeveniment. I perdoneu que insisteixi, torno a parlar de les carxofes, me n’he menjat dues, les millors de la temporada, al punt de sal i oli i amb la cocció adequada. La Teresa les ha netejades una mica de les fulles exteriors i he anat assaborint fulla a fulla, després de la seva col·locació sobre una llesca de pa perquè vagi absorbint l'oli, finalment et menges el cor d'un mos amb el pa. És un luxe poder gaudir de l'art de la meva cunyada…
Etiquetes de comentaris:
menjar,
Nadal,
pensaments,
persones
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada