Sempre em feia gràcia veure l'entrepà que portava la canalla, era molt significatiu, hi havia una gran varietat, tant en la forma de preparar-los com aquells que ja venien muntats d'alguna botiga, algun pastís d'allò que en deien Tigreton, o alguna pasta per l'estil. M'emocionava especialment, aquell entrepà de mare, o de pare, amb una truiteta, o pernil, o formatge, embolicat amb un paper de plata (ara està mal vist), i un pensava en una bona mare, o pare, tot i que igual estava fet per la minyona. Fins i tot jo solia portar-me alguna peça de fruita, però mai tenia costum d'acudir a la brioixeria industrial, ho tenia, tinc, molt clar...
diumenge, 17 d’octubre del 2021
L'entrepà
Sempre em feia gràcia veure l'entrepà que portava la canalla, era molt significatiu, hi havia una gran varietat, tant en la forma de preparar-los com aquells que ja venien muntats d'alguna botiga, algun pastís d'allò que en deien Tigreton, o alguna pasta per l'estil. M'emocionava especialment, aquell entrepà de mare, o de pare, amb una truiteta, o pernil, o formatge, embolicat amb un paper de plata (ara està mal vist), i un pensava en una bona mare, o pare, tot i que igual estava fet per la minyona. Fins i tot jo solia portar-me alguna peça de fruita, però mai tenia costum d'acudir a la brioixeria industrial, ho tenia, tinc, molt clar...
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada