dilluns, 11 d’agost del 2014

Moments

La vida és com el pati d'una escola per on les llibertats campen al seu aire i en fan l'ús que més els omple. Moments, en tenim d'estel•lars en l'existència, bonics, de joia plena, on voldries parar el rellotge i signar, amb els ulls tancats, un contracte indefinit per sempre. Sempre com ara, solem dir sovint... Toquem fusta, també diem plegats...

No fa gaire vaig fer un viatget amb els meus propers estimats i faria bé de dir de la meva felicitat en veure-ho tot i amb la família, i en un moment de reflexió i gràcies, amb els ulls tancats i sol amb mi, no em podia estar de pensar... quin serà el preu? quin esdeveniment trencarà el contracte?

És per això que, sense malbaratar res, cal gaudir dels bons moments i no cercar la discòrdia, ni cavalcar a llom de l'orgull, ni anar a buscar dolenteries. Sabem que les desgràcies vénen soles, no cal anar a cercar-les, es presenten i prou, i massa... Gaudim del moment i tenim-ne cura. La mort també forma part de la vida, i la malaltia i el sofriment... vénen sols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada