dilluns, 2 d’abril del 2012

Excursió

De Kuga i Teresa, perfecte l'un, immensa l'altra... Ell és blanc, potent... dóna sensació de potència i seguretat, una delícia. Ella és, molts cops, un altre jo, si jo fos com el Kuga. La més propera dels meus propers, qui entén els meus silencis i contesta amb els ulls, ulls sempre beatífics i plens de comprensió... però això és una altra història.

És dilluns de Setmana Santa i hem anat d'excursió: Vandellòs, Tivissa, Benissanet, Miravet... tot un recorregut per la Ribera d'Ebre, terra de bona vinya i millor vi, fruita dolça i gent encantadora. Tivissa tenia l'església oberta (miracle!!). Miravet, el castell tancat... era dilluns, però hem contemplat, des de l'alçada, el transcórrer pacífic de l'Ebre cap al Delta. Hem entrat a Guiamets per cercar unes ampolles d'Acústic, però hem acabat portant-ne un parell de Gran Mets, negre, criança de 2007, de 14'5º i D.O. Montsant, tot i que està embotellat al Baix Priorat.

Hem dinat a Miravet: unes amanides variades i confit d'ànec a la pera confitada, una crema catalana i una mousse de xocolata, i dos cafès, per acabar... Bé, tot regat amb un "L'Arbost negre" de Batea (Terra Alta) que estava prou bé...

Ha estat un bon dia, ens hem passejat una mica per cada poble, prop dels conreus, per carrers estrets i cases velles de balconades de ferro, església i ajuntament i places amb fonts i amb flors. Pobles que creixen a l'entrada o a la sortida, pobles que treballen, escoles amb nens, immigrants de color, olor de pa i pastissos, vistes fantàstiques... Ribera d'Ebre.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada