Ha vingut el nostre fill, té dentista, li han de posar un parell de peces, comença avui, però abans hem anat a dinar, la Teresa ha reservat al restaurant Cócula, on sempre ens tracten molt bé i mengem molt a gust. Avui, juntament amb els seus entremesos habituals, sempre a punt i de qualitat, hem provat un arròs nou que ens han ofert, és tracta d'un arròs amb gambes vermelles de Tarragona, carxofa, calamar i un toc aromàtic de bolets, bé, ben presentat, melós i al punt de cocció i sabor. Com sempre hem dinat molt bé i, amb el nostre fill, doncs, tota una festa...
dijous, 17 de febrer del 2022
Ha vingut el Pere
Ha vingut el nostre fill, té dentista, li han de posar un parell de peces, comença avui, però abans hem anat a dinar, la Teresa ha reservat al restaurant Cócula, on sempre ens tracten molt bé i mengem molt a gust. Avui, juntament amb els seus entremesos habituals, sempre a punt i de qualitat, hem provat un arròs nou que ens han ofert, és tracta d'un arròs amb gambes vermelles de Tarragona, carxofa, calamar i un toc aromàtic de bolets, bé, ben presentat, melós i al punt de cocció i sabor. Com sempre hem dinat molt bé i, amb el nostre fill, doncs, tota una festa...
Etiquetes de comentaris:
arròs,
família,
fill,
pensaments,
persones,
restaurant
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada