diumenge, 27 de gener del 2013

La cosa pinta bé...

Som a casa, amb el Pere i les nostres barbes, ell negra i jo d'un gris blanquinós que fa patxoca. Anit me la van arreglar, deixant una mica de galta lliure i el coll arrodonit. Bé, és la primera vegada en la meva vida que porto una barba de més de vint dies i no me la veig malament. Potser a l'estiu, si em fa molta calor, me la trauré, però de moment... la cosa pinta bé.

Com cada diumenge, hem dormit una mica més, hem baixat a fer el talladet i, després, he estat mirant el Madrid - Getafe, que juguen des de les dotze. El Real ha acabat golejant, tot i que la primera part l'han passada sense marcar. El Barça - Osasuna, de Pamplona, es juga aquesta tarda a les set. També a les cinc, crec, es juga la final del campionat mundial de handbol, al Palau Sant Jordi, entre Espanya i Dinamarca, un partidàs, ja que han estat els millors, segur.

El conill és a punt, la taula parada, el Pere i jo a taula, la Teresa acabant de preparar-ho tot. Després de dinar, portarem al nostre fill a l'estació i nosaltres, ara sí, si no plou, anirem a Deltebre... les taronges esperen, el paradís obre el seu Nil cada cop que arribo al Delta. La nostra súper-cuinera fa la seva entrada triomfant, tenim gana, aplaudiment assegurat però, després, comença l'espectacle, pur art, això és una actriu, això és una realitat total cinc.

Espanya ha guanyat el mundial de handbol, plata per a Dinamarca i bronze per a Croàcia. Felicitats, mereixen el reconeixement de tota l'afecció, s'han esforçat amb constància i ho han merescut amb escreix. Acaba el partit al Camp Nou. Ha guanyat el Barça (5-1) amb quatre gols de Messi i un de Pedro. Partit sense història amb molta superioritat dels blaugrana, sobretot després de l'expulsió del seu central, que m'ha semblat legal però molt rigorosa. Som a casa. Hem anat al Delta, tenim taronges... la cosa pinta bé!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada