dissabte, 19 de gener del 2013

Esports de cap de setmana

L'Espanyol ha guanyat al Mallora (3-2) en un duel de cuers, on uns semblen sortir-se'n i els de ses illes no. Avui a les sis de la tarda, el Barça juga amb la Real Societat de Sant Sebastià. Veurem... En hoquei, el Barça ha guanyat al Candelària (5-3), un equip portuguès, que sempre són complicats, i manté intactes les possibilitats de ser primer de grup. Continua el mundial de handbol. Avui toca Croàcia...

El Barça ha perdut a Anoeta (3-2)... alguna vegada hauria de passar, el futbol té aquestes coses. Després d'una primera part amb dos pals que eren dos gols segurs, a la segona part ha acabat imposant-se la Real. No, no estem fins, estem més lents, més imprecisos... i és que aquesta maquineta, que és gairebé perfecta, si no està ben engreixadeta no funciona.

En handbol, en un partit que podria ser perfectament una final, Espanya ha perdut (25-27) amb els croats, després de moltes alternances en el marcador i oferint un espectacular joc a més de molt equilibrat. La jornada esportiva no s'ha resolt com esperava... però no es pot guanyar sempre!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada