dissabte, 22 de desembre del 2012

Cistella doble

M'ha trucat l'amic Julián per felicitar-nos el Nadal, si no encara dormiríem. Poc després, el Pere ha enviat un missatge dient que venia a dinar a casa. Així que hem baixat a fer el talladet i... resulta que ens ha tocat la cistella que rifaven al bar Francolí que hi ha aquí al barri, en combinació amb les dues últimes xifres de la grossa de Nadal. No cal dir que ho hem celebrat amb una mica de cava i embotit ibèric, i la gent es pensava que ens havia tocat la loteria. Però resulta que aquesta és la segona que rebem aquest any... l'altra ens la va enviar Jazztel pel fet d'haver propiciat que tinguin un nou client. Bé, molt bé, molt completes totes dues amb ibèrics, dues espatlletes, una reserva i l'altra ibèrica, caves de luxe, diferents vins de tots colors, torrons de qualitat i tota mena de dolços propis del temps.

Hem recollit al Pere i hem anat a dinar a una cerveseria que hi ha a prop i que me n'havien parlat molt bé. Tenen unes taules altes i rodones amb un sortidor de cervesa al mig amb un comptador que mesura la quantitat consumida... a nosaltres, per dinar, ens agrada una mica de vi. El lloc és net, elegant, fan un bon menú i unes tapes molt atractives, es pot venir perfectament i és molt a prop de casa. Ha trucat la Mar (de Tarragona) per dir-nos que al número de loteria que tenim de la seva escola ens han tocat 100 €, així que aquest any no perdrem gaire... després ho mirarem tot a l'ordinador.

Bé, hi ha tarda esportiva: Barça B i Girona han empatat (4-4), ara estan jugant el Valladolid i el Barça i, a la mitja hora, empaten a zero amb domini del Barça, juga Thiago i Macherano... pilota al pal de Messi... llàstima! Ha marcat el Barça.Xavi a passada d'Alba, després de tota una combinació marca de la casa. Ha guanyat, finalment, el Barça (1-3) amb gols de Xavi, Messi i Tello. Ara comença el partit entre el Màlaga i el Madrid, però nosaltres anem a comprar al Mercadona... Ja som a casa, Màlaga i Madrid empaten a zero al descans... després de veure jugar al Barça, qualsevol partit em sembla pobre, insuficient, juguen a una altra cosa. El Barça de handbol ha guanyat la supercopa d'Espanya al Atlètico de Madrid (24-32). Bona jornada esportiva, ahir també va guanyar l'Espanyol al Depor (2-0) i surt de la cua de la classificació. Comença la segona part a Màlaga... finalment ha perdut el Madrid (3-2) i ja són a setze punts del Barça... i no és ciència ficció, més aviat una realitat com una casa de pagès. Diria que d'això se'n diu una cura d'humilitat a la prepotència, sobretot del president i l'entrenador del Real Madrid. Sóc dels que penso que el pitjor mal del Madrid no és Mou, jo crec que aquesta baixada de la condició senyorial que caracteritzava al Real és deguda a l'acció incomprensible del senyor Florentino en mantenir a aquest personatge, barallat amb el món i que mai podia aspirar a tant i el Madrid a menys. Bé, per acabar, un comentari de gratitud per a tot el món de l'esport que ha mostrat la seva solidaritat envers Tito i ha quedat palesa en cada camp i en cada pista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada