dijous, 6 de desembre del 2012

Aquí i amb il·lusió

Tot i els projectes del senyor Wert i la que cau... i la que caurà si el bon Déu no fa un gest de racionalització i coherència per a introduir-les a les mentalitats de tota aquesta gent tan mancada del més elemental i bàsic seny, avui és el dia, a la tarda, després de dinar, amb la companyia del vent, tot i que sembla que durant aquesta quatre dies tindrem un temps moderat, transitable i ens podrem moure amb una certa viabilitat.

Havíem quedat que avui no sortiríem i m'ha anat bé. He dormit una mica i he anat a la farmàcia a buscar alguna coseta que podríem menester durant aquests dies i, aprofitant que Can Vicenç és prop de la farmàcia, al costat, he entrat per fer el talladet i donar un cop d'ull a la premsa esportiva... la política em posa de mal "cafè" i em regalo no mirar-la. A tres quarts de nou del vespre juga el barça, partit de Champions, contra el Benfica, que és el campió portuguès. Tot i que juga Messi, serà un partit una mica descafeïnat ja que el Barça ja està classificat i descansaran a la banqueta sis o set titulars habituals. Suposo que ja serem a l'hotel a Olot i podrem veure-ho a la tele de l'habitació, si no baixarem i anirem a algun lloc... la Teresa tampoc perdona un partit de Champions.

Bé, ja són dos quarts d'una, el temps m'ha passat volant, sobretot quan estic escrivint... en realitat fent qualsevol cosa, potser mai no l'havia vist passar tan ràpid. La Teresa surt a la una, acabarem de preparar-ho tot, baixarem la maleta guapa i moderna que ens vam comprar ahir i  cap al Kuga... voldria estar en forma per a què la Teresa ho passi bé i aquest sigui un inici d'una nova complaença mútua, on la pau i l'amor de sempre tinguin ara una llibertat diferent per aprofitar de forma sana i justa. Allà anem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada