La mare no solia fer peus de porc guisats, més aviat els utilitzava per a fer "calent" (col, arròs i fesols), i és estrany perquè, després, ha esdevingut un dels meus plats preferits. El que sí solia fer alguna vegada eren potes de be, que li quedaven boníssimes, i jo recordo que em quedaven les mans enganxoses i sempre havia d’anar a netejar-me-les, abans de les postres. Recordo, així com una curiositat culinària, la tripa de xai que feia la sogra… el feia amb fideus i també resultava espectacular de bo. Tan la meva mare com la sogra eren unes cuineres excel·lents, genials!
dissabte, 4 de febrer del 2023
Bones cuineres
La mare no solia fer peus de porc guisats, més aviat els utilitzava per a fer "calent" (col, arròs i fesols), i és estrany perquè, després, ha esdevingut un dels meus plats preferits. El que sí solia fer alguna vegada eren potes de be, que li quedaven boníssimes, i jo recordo que em quedaven les mans enganxoses i sempre havia d’anar a netejar-me-les, abans de les postres. Recordo, així com una curiositat culinària, la tripa de xai que feia la sogra… el feia amb fideus i també resultava espectacular de bo. Tan la meva mare com la sogra eren unes cuineres excel·lents, genials!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada