Dia de xarxa: sardines, llucet, Elios... Per si hi ha algú que no hi entén, això de l'Elios és un Priorat negre que, només per als més llegits i més il•lustrats ens fa patxoca, tot i menjar peixet fresc del Serrallo. Els meus amics, amb trets certs de llops de mar fiables, diuen que ja és hora de sardines, que ja són gustoses i encara ho seran més. Llucets, seitó, mollets, popets... tot fresquet, de la barca a la cuina, de la planxa al plat, complementant unes arbequines amb tomaca i ceba, una mica de pa cruixent i bo, una mica de músic que sap que m'agrada més que molt, un cafè com cal ("carajillo", ara que no ens sent ningú) i, per acabar, un xarrupet d'herbes, fresquet de la nevera, dolcet, d'herbes ensucrades que, tot i el sucre, són el complement gens embafador d'una bona amistat amb harmonia, per gaudir-la per sempre més. Un plaer, companys! Ha estat bé, no?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada