divendres, 29 de març del 2013

Divendres Sant

Som al Delta, a casa meva, on totes les coses de ma mare encara són per aquí, i no em molesten gens ni mica: algun medicament, la bossa amb les coses en què s'entretenia darrerament, pintes, colònia, fotos... Bé, són i seran, ella i el meu pare, sempre presents arreu de la casa, sempre, també, i amb ferma constància al meu cor.

Fa un dia esplèndid, així que anirem a esmorzar al de Nicanor i, després, ens aproparem al riu i pels arrossars a fer algunes fotos per penjar-les al blog. Dinem a casa, ahir vam comprar una mica de peix i la Teresa farà un suquet lleuger i bo per desengreixar una mica l'estada a Morella. Aquesta tarda toca fer mones i pastissets. Arribaran el Pere i la Mar a l'hora de sopar i nosaltres, fidels a la tradició catòlica i familiar, els tenim a punt la típica llauneta de bacallà, feta amb alls tendres i julivert, que es fa mirar i es menja encara millor.

Són les dues, el suquet és a punt. Hem fet moltes fotos, sobretot del riu. En farem una selecció i demà en farem més, ja amb els joves per aquí. Volen fer bici i "sibaritejar" (no sé si és correcta, la parauleta, però si no és així la poso en circulació) pel Delta, el de l'Ebre, evidentment. Potser una calçotada al pati de casa, potser algun dinar amb les nostres coses típiques, potser... No, res de potser, segur, tenir tot un estat de felicitat de veure'ns junts... a l'altre Paradís!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada