dimecres, 13 de març del 2013

Aquelles esquerres meravelloses

I no parlo de la Republicana, que també gaudeix de molt bona salut. Realment, meravelloses les esquerres de Messi, Villa i Alba. Partit de somni... ha tornat el Barça i les veus cavernícoles que proclamen canvi de cicle hauran d'esperar. De moment, a callar i a aplaudir, si és que tenen el mínim sentit de l'estètica i, de passada, de l'ètica, per bocamolls. Fins i tot jo, que mai sóc gens dubtós en quan a sentiments barcelonistes, em queixava de la baixada de forma tan exagerada d'aquests darrers partits, però... senyors, aquest és el millor Barça de la història, pot defallir algun cop però, en condicions normals i quan trot està ben engreixat, són gairebé invencibles i, a més, fent espectacle. Mare de Déu quin espectacle!! S'havien de remuntar dos gols i n'hem fet quatre (4-0): dos golarros des de fora de l'àrea, amb l'esquerra, és clar, del millor jugador del món, normal, parlem de Leo Messi, tota una llegenda ja; un gol de Villa, també d'esquerra, un golàs de gran jugador i, finalment, Jordi Alba ha fet el quart després d'una contra fulminant i, com no, amb l'esquerra. Partit immens que ens ha omplert de felicitat a tots els culés.

Mirant TV3, molts de comentaris, algun pseudo-religiós: Amb Messi, fumata blanca, Abemus Barça, Messi ens obre les portes del cel, És el rei, el que no falla mai, el que sempre apareix, Sant Jordi gloriós (en referència a Alba), Vendeta d'Atenes, Barça 4 - Milan 0. Gent plorant d'emoció per la tribuna de can Barça. Nit feliç, algun cava i més d'algun petó sorpresa. Molts dormirem bé, a més dels noranta mil del Camp Nou. El Barça ha tornat i lluitarem la lliga, que ja tenim molt ben encarada, a 13 punts del Madrid i a 14 de l'Atlètic de Madrid, i la Champions, on ja som a quarts de final. Amb aquestes ganes, encert i posada a punt, no em fa por ningú... així que s'apropen grans partits, d'aquells que només els millors i més ben preparats hi arriben. Podria donar-se una final Barça - Madrid, seria tot un partit del segle si tots dos arriben en plenitud de condicions i l'arbitratge és europeu i imparcial.

Bé, i si parlem d'en Xavi i de l'Iniesta, tècnica pura, i de la puntilla de Villa i del treball de Pedro... I si recordem Busquets, el millor i més intel•ligent en el seu lloc,, I el "Jefecito", sempre a punt quan el necessites i Alves, un genial jugador de banda, d'entrega total i que està en un formidable estat de forma. Piqué, que ens ha fet confiar en l'èxit des dels seus comentaris i, a més, treu la pilota jugada des del darrera com els àngels. Alexis, sense sort de cara a gol, però amb una constància i treball digne de millor sort. Valdés, tot i que avui no ha tingut feina, és una garantia de seguretat que tranquil•litza a tot l'equip. Pujol, el gran capità, ha posat els darrers minuts de pausa a l'incomparable espectacle... Gràcies Barça, un cop més. Blaugrana per sempre més...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada