dimarts, 5 de març del 2013

A la meva companya Carme Montagut

Déu ha volgut el seu traspàs per definir allò que sempre pensem tots: marxen els bons, els autèntics, els que són l'essència i natura mare, vida i exemple. Gràcies Carme, per compartir amb mi les teves originalitats, les rialles sense malícia, la teva sinceritat, la teva accessibilitat planera i natural. Gràcies per comprendre, callar a cops i assessorar sempre a tots els que érem prop i apreníem. Em plora l'ànima, a més dels ulls. La Carme s'entregava del tot i la seva capacitat d'estimar no li cabia al cor, per això sempre anava de cara. Gràcies Carme, per la teva proximitat.

Feies olor de net i tenies un espai dins el nostre Col•legi La Salle on tothom et mirava, més aviat admirava, per la teva autenticitat. Penso que has tingut una trajectòria professional on la lògica i el sentit comú han estat per damunt d'allò banalment correcte. La joventut aprenia de tu, i els de la teva edat, i fins i tot els més antics, ens recreàvem i et gaudíem, tant en pedagogies actives com en vivències naturals i humanes, de persona total, com has estat sempre.

Avui, uns coloms volen pel Francolí i la teva ànima cap al cel... de la mà dels àngels de la tendresa i la bondat.

5 comentaris:

  1. Preciós Pere!! Segur que la Carme des d'allà on està, somriu mentre el llegeix!! Un petó!!
    Elisabet

    ResponElimina
  2. quina pena ...... però molt bonic Pere .
    txito

    ResponElimina
  3. Estic d'acord amb tu. Va ser una gran dona i una gran companya.

    ResponElimina
  4. Pere, he experimentat sentiments ambivalents en llegir el teu escrit. Per una banda, l’alegria de retrobar-te, ni que fos a través de la xarxa virtual. He rememorat històries viscudes amb intensitat a Reus. Per altra, m'ha envaït la tristesa i la perplexitat per 'aquest esdeveniment inesperat i luctuós: la pèrdua d'una companya. Els que vam treballar amb ella l'apreciàvem per la seva senzillesa de tracte, la seva bonhomia... era la Carme. Un petó ben gran Carme, allà on siguis!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un plaer retrobar-te Roser. Grans records! Ens seguim per la xarxa...

      Elimina