dissabte, 16 de març del 2013

Cap de setmana

És dissabte i som a casa. Hem dormit una mica més, hem fet un cafè i hem dinat una amanida immensa, viva, genial, més coses i un altre cafè. Després hem anat al Carrefour on hem comprat alguna coseta per als joves. Avui és l'aniversari de la Mar i demà ens aproparem a Barcelona per estar tots junts i celebrar-ho, juntament amb els seus pares.

Comença el cap de setmana esportiu on el Barça juga contra el Rayo Vallecano i s'han de mantenir com sigui, però sempre legalment, és a dir, conforme a les normes, els tretze punts que portem al Madrid. En Champions, ens ha tocat el París Sant Germain (PSG), un equip fet a cops de talonari del xeic de torn i que ara és el seu propietari. Pot ser un gran espectacle, sobretot si acaba bé. En futbol sala, gran triomf del Barça Alusport a la pista de l'Inter Movistar (2-3) amb dos gols de "l'animal" Lozano i un altre que s'han fet ells en "pròpia", com deien els meus alumnes. Un gran partit, de "lo" milloret que es pot veure en aquest esport. En bàsquet, també una gran victòria sobre el Besiktas per 25 punts de diferència, per continuar primers de grup, de manera intractable i assegurant-se jugar a casa la tornada dels partits de la següent fase.

Pujol ha estat operat del genoll pel Dr. Cugat, estarà més d'un mes de baixa i es perdrà els quarts de Champions, però cal recuperar bé, ja que al final ens farà falta. En handbol, també s'ha guanyat el partit i continuem primers, davant de l'Atlètic de Madrid que va segon. En hoquei damunt patins, juguem aquesta nit a les nou. Potser és la secció menys encertada d'aquesta temporada i han canviat l'entrenador per veure de reconduir-ho. El Barça B, de segona A, té un equipet molt apanyat, amb algunes promeses emergents que aviat seran del primer equip. Els estic veient a l'estadi del Molinón on, als setze minuts de la primera part, guanyen per un gol i se'ls nota una mica inexperts en algun aspecte del joc però juguen el mateix sistema que el primer equip i tècnicament fan patxoca. Demà toca Barcelona, amb Marató i Rayo, un plaer... i aniversari!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada