diumenge, 10 de febrer del 2013

Cap de setmana complet

Pèssima jornada per als equips catalans de segona A: el Barça B per a casa (0-1), el Sabadell és apallissat per l'Almeria (5-1) i el Girona crec quer tampoc ha passat de l'empat a casa. La bona notícia, fins ara, és que el Barça de bàsquet jugarà la final de la Copa del Rei, després de desfer-se del Caja Laboral (80-69) amb un espectacular Huertas i un genial Navarro, que s'ha trobat millor i ha durat més que contra el Madrid. A les dotze, Barça - Getafe, dinar i cap al Delta, i dilluns cap a Barcelona a passar el dia amb els nostres joves preferits. Bon programa, no? Mentre, el Madrid golejava al Sevilla i el Mallorca, que no aixeca el cap ni amb Manzano, empatava amb l'Osasuna.

El Barça ha guanyat al Getafe (6-1) amb gols d'Alexis, Messi, Villa, Tello, Iniesta i Piqué. Tot un espectacle. Hi ha partits en què em cau la baba de veure'ls jugar... Iniesta, pilota d'or, ja!! També m'han agradat Alexis i Song, que han fet un molt bon partit. De veritat, ho he gaudit com mai, quin plaer, què bonic, quina traça, quina gràcia, tècnica total. Més bones notícies... el Barça de bàsquet ja és Campió de la Copa del Rei (85-69), amb una lluita i entrega total de tothom, però avui em quedo amb Michael, Huertas, Tomic i Hawai.

Més coses... l,'Espanyol ha golejat al Bilbao (4-0) en el darrer partit que es jugava a San Mamés. Un Bilbao molt justet en totes les línies i un Espanyol prou apanyadet i ja fora de perill. Així que, a la tornada de Deltebre i amb el cotxe carregat de taronges, Barça de bàsquet i Espanyol de futbol han estat les actuacions esportives més positives. Ara estan jugant el Rayo Vallecano i l'Atlètic de Madrid... al final, ha guanyat el Rayo (2-1), així que ara tenim al Madrid a 16 punts i a l'Atlètic de Madrid a 12, gens malament, fa patxoca.

Demà, si Déu vol, passarem el dia a Barcelona amb el Pere i la Mar, dinarem junts i, potser, anirem a veure el parc Güell, veurem... i els portarem taronges del "meu" hort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada