Dinar de diumenge, a casa sempre era especial, i a mi m'agrada recrear-me en l'evolució de les viandes que, primer la mare i després la Teresa, preparava i prepara amb tot el cor. Primer era allò de la sopa i olla, amb pollastre de casa, després la paella mixta per acabar fent-la marinera, o la fideuada, que sembla que no omple tant i també queda molt bona. Darrerament la Teresa sol fer algun peixet al forn, una orada o un llobarro, depèn del que pot trobar a la peixateria, Els dies de festa també solem obrir una ampolla de vi negre adient al menjar, vi català.
dilluns, 14 de març del 2022
Dinar de festa
Dinar de diumenge, a casa sempre era especial, i a mi m'agrada recrear-me en l'evolució de les viandes que, primer la mare i després la Teresa, preparava i prepara amb tot el cor. Primer era allò de la sopa i olla, amb pollastre de casa, després la paella mixta per acabar fent-la marinera, o la fideuada, que sembla que no omple tant i també queda molt bona. Darrerament la Teresa sol fer algun peixet al forn, una orada o un llobarro, depèn del que pot trobar a la peixateria, Els dies de festa també solem obrir una ampolla de vi negre adient al menjar, vi català.
Etiquetes de comentaris:
casa,
família,
menjar,
pensaments,
persones
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada