Avui hem dinat el mateix tots dos, una teula de calçots i xai a la brasa amb guarnició, un porró de vi negre de Bràfim i una mica d'aigua per netejar una mica. De postres, bunyols de Quaresma, o bunyols de vent, si més no a mi m'han semblat que són el mateix. Un cafè que el Sergi ens fa amb tota precisió i cap a casa feliços i contents, molt complaguts i ben pagats. A la taula del costat hi havia dos senyors, un amb cara d'home savi, tots dos parlaven amb parsimònia, el savi ha demanat un cigaló de Magno i s'ha quedat tan ample, no em direu que no és un home savi? Nosaltres en fèiem una copa per als dos...
dissabte, 26 de març del 2022
Dia de Montoliva
Avui hem dinat el mateix tots dos, una teula de calçots i xai a la brasa amb guarnició, un porró de vi negre de Bràfim i una mica d'aigua per netejar una mica. De postres, bunyols de Quaresma, o bunyols de vent, si més no a mi m'han semblat que són el mateix. Un cafè que el Sergi ens fa amb tota precisió i cap a casa feliços i contents, molt complaguts i ben pagats. A la taula del costat hi havia dos senyors, un amb cara d'home savi, tots dos parlaven amb parsimònia, el savi ha demanat un cigaló de Magno i s'ha quedat tan ample, no em direu que no és un home savi? Nosaltres en fèiem una copa per als dos...
Etiquetes de comentaris:
menjar,
pensaments,
persones,
restaurant
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada