dissabte, 27 de juliol del 2013

Primer dia a ses illes

Ens hem posat el despertador a les nou i hem dormit molt bé. Comença l’aventura... Mallorca!! Hem esmorzat pastís d’albercoc i melmelada de pruna i de taronja, tot fet amb el segell de qualitat de l’Antònia, mare de la Mar. Hem anat d’Inca a Pollença, pàtria de la tieta Catalina, i ens hem arribat fins a Formentor, que és a l’extrem nord de l’illa. Bonic, idíl•lic, per somiar, per “enretinar”. Hem fet fotos, ens hem banyat a una caleta sota pins fresquets, amb olor fins i tot d’eucaliptus, que reguen el camí de llavors.

Hem dinat a un celler típic mallorquí, de tot i bo: sípia amb sobrassada, “frit” de per aquí, llom també a la seva gràcia, ànec com cal, postres de la casa i vi... aquest l’he triat jo, un Enate, no cal dir res més. Després de dinar super bé, hem anat a veure el Col•legi de La Salle i m’he fet una foto a la porta d’entrada. Sempre recordo que els germans de La Salle-Reus em parlaven de La Salle d’Inca i de les figueres... Som a casa, a la base. Aquesta tarda, en horabaixa, anirem a cercar algun poblet de la serra de Tramuntana, poblets blancs o antics, d’aquells d’autoconstrucció i vida pròpia: Sóller, Santa Maria, Consell, Bunyola i la posta de sol des de la Roca Foradada... realment impressionant!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada