dilluns, 24 de juny del 2019

Revetlla de Sant Joan

Amb bons amics, grans professionals, bones persones, jubilats gairebé tots, algun jove bonic… La revetlla ha estat un sopar clàssic, picadetes per entrar en gana, els famosos cargols de Batea, una mica picants i bons, arengada amb fesols i ceba, cobert d'oli, requetebó, per acabar amb una safata de conill amb una llonganissa, delícia total, com per llepar-se els dits, de postre fruita, cireres, síndria i una coca de casa d'allò més bona, i fins i tot gelats variats pels més llaminers. Per beure, tot un privilegi, vi negre i un ranciet blanc, d'un seller particular de Batea, i per la coca, una mistela que poca gent té la sort de gaudir-la, un producte que té disset anys i és una autèntica meravella. Menjar i beure a part, és un plaer i un honor compartir aquesta taula... des de fa ja alguns anys, tot just quan van morir els meus pares, des d'aleshores hem gaudit del seny i la prudència d'unes persones que han estat i són llum i exemple, i ens han abraçat, i ens han fet sentir bé des del primer dia, des de sempre... Feliç Sant Joan a tothom amics!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada