És un restaurant que està als afores de Vilallonga del Camp i ens té el cor guanyat des de sempre. Avui ens venien de gust uns cargols a la llauna i, contràriament al que solem fer, hem demanat una llauna cadascú, boníssims, es podien treure bé i l'all-i-oli, era suau i lleuger. El seu típic i tradicional porronet de vi negre, crec que és de Bràfim, i sempre acompanya molt bé. De postres avui hem fet un flam de mató i el nostre cambrer preferir "Sergio", ens ha obsequiat amb un plateret de carquinyolis. El cafè també el fa bo, tot i que avui era una mica llarguet…
dilluns, 29 d’agost del 2022
Som a la Montoliva
És un restaurant que està als afores de Vilallonga del Camp i ens té el cor guanyat des de sempre. Avui ens venien de gust uns cargols a la llauna i, contràriament al que solem fer, hem demanat una llauna cadascú, boníssims, es podien treure bé i l'all-i-oli, era suau i lleuger. El seu típic i tradicional porronet de vi negre, crec que és de Bràfim, i sempre acompanya molt bé. De postres avui hem fet un flam de mató i el nostre cambrer preferir "Sergio", ens ha obsequiat amb un plateret de carquinyolis. El cafè també el fa bo, tot i que avui era una mica llarguet…
Etiquetes de comentaris:
menjar,
pensaments,
persones,
restaurant
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada