Aquest any ho hem celebrat al restaurant Fussimanya, situat en plena muntanya a uns vint minuts de Vic. El lloc és maco, ben condicionat i amb molt bona cuina. Hem fet un assortit d'embotits (som a Osona), després unes espatlletes de cabrit al forn, que estaven realment delicioses, per beure un Enate negre de quinze graus que sempre té molt bon paladar i és un Somontano (Merlot i Cabernet) que té qualitat i no és massa car. Dos cafès curts que, malauradament, no estaven a l'alçada, però la resta molt bé, genial.
dimecres, 18 d’agost del 2021
Dinar del nostre aniversari
Aquest any ho hem celebrat al restaurant Fussimanya, situat en plena muntanya a uns vint minuts de Vic. El lloc és maco, ben condicionat i amb molt bona cuina. Hem fet un assortit d'embotits (som a Osona), després unes espatlletes de cabrit al forn, que estaven realment delicioses, per beure un Enate negre de quinze graus que sempre té molt bon paladar i és un Somontano (Merlot i Cabernet) que té qualitat i no és massa car. Dos cafès curts que, malauradament, no estaven a l'alçada, però la resta molt bé, genial.
Etiquetes de comentaris:
aniversari,
celebració,
menjar,
pensaments,
persones
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada