dissabte, 6 d’abril del 2013

Barça, casa i abril...

És primer dissabte d'abril, aigües mil, mes de pluges que faran enverdir els camps, sortiran flors, faran fruit... o no, però tot costa en la vida i val, un núvol, un vent, un fred quan no toca et fa apreciar les benaurades normalitats de l'existència. Cada cosa al seu temps, i per collir s'ha de sembrar, i a l'estiu calor i a l'hivern fred i, en les estacions intermèdies, bonança per coure i esclatar com cal cada procés dels oratges extrems... i, així, que tot continuï amb cadascú al seu lloc, lluitant per un millor tots i totes, també les coses que ens envolten, actituds, ritmes, passions, capacitats i abnegacions... lluitant amb plaer, amb força, però amb gust, dignitat, gràcia, interès, creativitat, orgull, seny, sentit, sentiment...

És un dissabte fresquet però amb sol i amor, tot i que el Pere i la Mar són ja a Alemanya per una comunió a què estan convidats... però acabem de parlar amb ells i estan bé. Nosaltres hem dormit una mica més i volíem mirar de fer algun vol petit, per no passar tot el cap de setmana tancats a casa... veurem si hi ha alguna proposta que ens convenci i, si no, doncs jornada esportiva de sofà i Teresa i Barça, que no està gens malament. Avui juguem contra el Mallorca, que estan molt apurats i mancats de punts, en zona de descens, però ho farem sense Messi, que prou farà si pot arribar a temps de jugar contra els francesos el proper dimecres. A les sis, juga el Barça B contra el Mèrida, que també m'ho passo bé de veure-ho. També podem anar a fer un berenar-sopar a La Xarxa, que és el lloc del Serrallo on encara pots fer uns peixets frescos i un vinet a joc sense que et descarreguin un cop de pala com per a no tornar... a més, és a prop, podem anar caminant i després veure el mar i el iot del xeic i els altres, que també fan goig de veure.

Som a casa, és gairebé la una i la Teresa entra en solfa. Avui tocarà un suquet de peix amb una base de rèmol, unes cloïsses i unes gambetes... A més, tinc un vinet que la Mar, de Tarragona, ens va regalar l'altre dia, blanc, de Batea i de collita pròpia del seu cunyat Andreu, que és tota una garantia. Com diria Marcel•la, sóc feliç i, com dic jo, com un anís. El proper dia 21, a les 10 del matí, fan la Bicicletada Popular de Tarragona, amb un circuit de 15 km i pels llocs on solem anar amb els amics: Serrallo, Miracle, Arrabassada, interior de Tarragona... crec que, aquest any, podríem participar perfectament i, així, ho proposaré als meus companys. Pot ser divertit, amb casc, dorsal, aigua i bon humor i ganes de passar-ho bé... em fa com a "il•lu", ànim!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada