Tinc desig de rovellons, allò que els castellans diuen "antojo", a la brasa és clar, amb all i julivert evidentment, amb un raget d'oli d'oliva i, si s'escau, acompanyats d'un bon pam de llonganissa de confiança, un pa de vidre amb tomàquet, una mica tebi, una bona copa de vi negre del Priorat, Montsant o Terra Alta, i un cafè curt, concentrat, o fins i tot un generós cigaló de Terry o Magno...
dimecres, 26 d’octubre del 2022
Desig de rovellons
Tinc desig de rovellons, allò que els castellans diuen "antojo", a la brasa és clar, amb all i julivert evidentment, amb un raget d'oli d'oliva i, si s'escau, acompanyats d'un bon pam de llonganissa de confiança, un pa de vidre amb tomàquet, una mica tebi, una bona copa de vi negre del Priorat, Montsant o Terra Alta, i un cafè curt, concentrat, o fins i tot un generós cigaló de Terry o Magno...
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada