Hem portat a netejar l'EcoSport, per fora i per dins com fèiem amb el Kuga, i a tocar del rentat de cotxes hi ha aquest restaurant que crec que és del mateix amo. El cas és que sempre es menja molt bé i quan acabes de dinar ja tens el cotxe net. Avui hem fet uns espàrrecs blancs amb pernil, espectaculars, i de segon bacallà amb samfaina, com ho feia la meva àvia amb algun dau de patata com a toc definitiu, molt rebó…
dilluns, 13 de juny del 2022
Restaurant Ben Fart
Hem portat a netejar l'EcoSport, per fora i per dins com fèiem amb el Kuga, i a tocar del rentat de cotxes hi ha aquest restaurant que crec que és del mateix amo. El cas és que sempre es menja molt bé i quan acabes de dinar ja tens el cotxe net. Avui hem fet uns espàrrecs blancs amb pernil, espectaculars, i de segon bacallà amb samfaina, com ho feia la meva àvia amb algun dau de patata com a toc definitiu, molt rebó…
Etiquetes de comentaris:
cotxe,
menjar,
pensaments,
persones,
restaurant
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada