dijous, 22 d’agost del 2024

Menjar peix fresc

Viure prop del Serrallo a Tarragona és un privilegi impagable. Entre moltes altres coses com són el plaer de gaudir del mar i de la gent planera i sana del lloc, un té l’oportunitat de menjar peix fresc, molt fresc, a cops recent pescat. Aquests darrers dies he tingut la sort de poder gaudir d’unes sardines a la planxa delicioses, amb aquell especial sabor que tenen sortides de la barca. També seitó, que aquest cop no era fregit amb farina de cigró, sinó fet al forn amb un lleuger bany de pa ratllat. Avui planxa: una moixarra, un moll i un parell més que no estic massa segur el que eren, però això sí, meravellosament bons, espectaculars, molt fresc…

2 comentaris:

  1. Bon dia Pere, saps un lloc del Serrallo o del Delta, que sigui recomenable per anar a dinar en familia ? Penso ets coneixador de la zona. Salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, bona nit... no sé qui ets perquè em consta com a anònim però, si voleu anar al Serrallo, els llocs més recomanables són Ca l'Eulàlia, El Pòsit, L'Àncora o La Xarxa, i si voleu anar a Deltebre podeu provar L'Arròs, Delta Hotel, Casa Rius, Mas Prades, Can Casanova, Orígens... N'hi ha molts més però aquests són els que més coneixem. Passeu-ho bé!!

      Elimina