Temps de gaspatxo i "salmorejo", i amanides d'aquelles que es poden deixar fetes al frigorífic i al dia següent són perfectes per a dinar, com les d'arròs, que queden especialment bones, l'esqueixada de bacallà, com comentava l'altre dia, o el xató, són també plats molt apropiats i que entren molt bé per a aquests temps, que ja semblen plenament estiuencs. Ara no és temps de plats de cullera, tot i això, nosaltres el diumenge passat ens vam fer "calent" (col, arròs i fesols, amb cua de porc), la qual cosa només es pot entendre si no diem que som del Delta de l'Ebre i allí aquest plat ni té preu, ni temps, ni discussió…
dimarts, 31 de maig del 2022
Temps de menjar fred
Temps de gaspatxo i "salmorejo", i amanides d'aquelles que es poden deixar fetes al frigorífic i al dia següent són perfectes per a dinar, com les d'arròs, que queden especialment bones, l'esqueixada de bacallà, com comentava l'altre dia, o el xató, són també plats molt apropiats i que entren molt bé per a aquests temps, que ja semblen plenament estiuencs. Ara no és temps de plats de cullera, tot i això, nosaltres el diumenge passat ens vam fer "calent" (col, arròs i fesols, amb cua de porc), la qual cosa només es pot entendre si no diem que som del Delta de l'Ebre i allí aquest plat ni té preu, ni temps, ni discussió…
Etiquetes de comentaris:
Deltebre,
estiu,
menjar,
pensaments,
persones
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada