Hem dinat força bé, de primer "salmorejo", amb uns encenalls de pernil, que ha resultat força bo, i de segon sardines a la planxa, mitja dotzena, petitetes, amb unes rodanxes de ceba, molt saborós tot plegat. Amb les sardines tinc un idil·li especial, me les menjo amb forquilla i ganivet, davant l'esglai dels meus amics pescadors i relacionats amb el mar que diuen que s'han de menjar amb els dits. Bé, el cas és que em surt prou bé, poso la forquilla clavada prop del cap i amb el ganivet trec fàcilment les dues parts, deixo l'espina neta i m'ho menjo molt bé i sense fer olor… de sardina. Bé, cadascú té la seva manera de gaudir de les nostres viandes…
dissabte, 9 de setembre del 2023
Sardines a la planxa
Hem dinat força bé, de primer "salmorejo", amb uns encenalls de pernil, que ha resultat força bo, i de segon sardines a la planxa, mitja dotzena, petitetes, amb unes rodanxes de ceba, molt saborós tot plegat. Amb les sardines tinc un idil·li especial, me les menjo amb forquilla i ganivet, davant l'esglai dels meus amics pescadors i relacionats amb el mar que diuen que s'han de menjar amb els dits. Bé, el cas és que em surt prou bé, poso la forquilla clavada prop del cap i amb el ganivet trec fàcilment les dues parts, deixo l'espina neta i m'ho menjo molt bé i sense fer olor… de sardina. Bé, cadascú té la seva manera de gaudir de les nostres viandes…
Etiquetes de comentaris:
amics,
menjar,
peix,
pensaments,
persones,
restaurant
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada